Oppervlakteredding

Hie

WRET: maatwerk voor een veilige en verantwoorde redding op water en ijs.

Inmiddels houdt WRET zich al weer 10 jaar bezig met waterongevallen, wij zijn betrokken geweest bij de totstandkoming en ontwikkeling van oppervlakteredding binnen Nederland en nu ook in België.

Doordat WRET zich al een geruime tijd bezighoudt met waterongevallen voor brandweer, politie en reddingsmaatschappijen kunnen wij u een voorzien van materialen, trainingen en advies.

Het assortiment van WRET heeft zich inmiddels bewezen door een veelvoud aan succesvolle reddingen en zoekacties.

Deze nieuwe website geeft een inkijk in het assortiment van WRET, echter kunnen wij meer leveren dan op de site te zien is. Als u op zoek bent naar producten die niet op onze site te zien zijn neemt u dan contact op met info@wret.nl

De gehele commerciële en de professionele lijn van de merken Bare en Ursuit zijn het afgelopen jaar aan ons assortiment toegevoegd. U vindt op onze site een link naar de originele website van deze merken voor een volledige inkijk en omschrijving van het assortiment.

Dit geldt voor de oppervlakteredding, duik en overlevingspakken.

Wij houden ons bezig met innovatie om constant nieuwe producten te zoeken en te ontwikkelen om een redding nog optimaler te maken.

Onder de knop trainingen kunt u opleidingen terugvinden die WRET aanbiedt, de dagopleidingen zijn nu ook te splitsen naar avondopleidingen.

Zoals u kunt lezen betekent WRET maatwerk, dus heeft u een vraag? Dan bieden wij de juiste oplossing.